OVERAL BEREIKBAAR MET NXT VOICE

Dé perfecte telefooncentrale voor jouw klant.

NXTcom® heeft de perfecte telefoon-oplossing: NXT® Voice. Een technologisch hoogstandje en makkelijk in gebruik. Als partner kun je alle telefonie wensen van jouw klanten invullen.

WORD OOK PARTNER

NXT® Voice is de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale ooit. NXT® Voice is ontwikkeld door NXTcom® en biedt meer functionaliteiten dan elke andere telefonie oplossing. 

Regionale nummers, landelijke nummers (085, 088), servicenummers (0800), betaalnummers (0900) en zelfs internationale telefoonnummers. Met de telefooncentrale van NXTcom® zijn nummer direct en eenvoudig te bestellen. Met één interface worden alle wensen tot in detail configureren. Meerdere datacenters in Europa, Azië en de Verenigde Staten zorgen ervoor dat elk gesprek verbonden wordt. 

Als NXTcom® partner kun je jouw klanten de perfecte telefooncentrale aanbieden. NXT® Voice is de perfecte oplossing die aansluit bij de behoefte van elk bedrijf. 

VOOR ONZE PARTNERS

Partners van NXTcom® hebben het allemaal.

Neem contact met ons op!

Menu structuur NXT Voice telefonie voice

NXT® Voice is dé telefooncentrale van NXTcom® en biedt een volledige keuze menu, zodat de bellers direct terecht komen bij de juiste persoon.

Een keuzemenu of IVR werkt als een filter voor telefoongesprekken. In plaats van alle gesprekken op dezelfde plek binnen te krijgen, zorgt een keuzemenu ervoor dat bellers direct op de goede afdeling komen. Dit scheelt werk, ergernis en lange wachttijden. Het inrichten van een keuzemenu is eenvoudiger dan ooit.

Meer informatie over NXT Voice

Functionaliteiten NXT Voice telefonie voice

De telefooncentrale NXT® Voice is eenvoudig te bedienen. 

Belgroepen aanmaken, wachttijden instellen, een routing aanpassen of eenvoudig doorschakelingen opzetten; het is allemaal binnen een paar klikken geregeld. De NXT® Voice solution is de meest uitgebreide telefooncentrale, met ontelbare functionaliteiten. NXTcom® partners helpen u graag bij het inrichten van de complete telefonie.  

Meer weten over NXT Voice

Combinatie Net Voice telefonie voice

Combineer vaste en mobiele telefonie binnen het NXT® Voice platform. 

Met de voice oplossing van NXT® Voice kun je vaste en mobiele telefonie samenvoegen. Zo heeft jouw klant altijd maximale controle over zijn bereikbaarheid, met slechts één factuur. 

Meer weten over NXT Voice

Integratie NXT Voice telefonie voice

Volledige integratie van alle functionaliteiten.

Met Unified Communication (UC) van NXT® Voice oplossing heeft jouw klant een complete integratie van allerlei vormen van communicatie. Agenda functionaliteit, e-mail en instant-messaging worden geïntegreerd en zijn beschikbaar via (mobiele) telefoon en tablet. 

Meer weten over NXT Voice
Binnen het NXTcom netwerk gekoppelde partijen in Nederland, België en Duitsland
Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op