HET BESTE NETWERK MET NXT NETWORK

Het beste netwerk voor jouw klanten.

Vanuit de belangrijkste datacenters in Nederland wordt het eigen netwerk NXT® Network van NXTcom® beheert en gemonitord. Als partner zorg je zo voor het beste netwerk voor jouw klanten.

WORD OOK PARTNER

In Nederland wordt het NXT® Network van NXTcom® beheerd vanuit de drie belangrijkste datacenters in Amsterdam en Rotterdam. NXT® Network staat in directe verbinding met onze nevenlocaties in België (Brussel) en Duitsland (Frankfurt). Vanuit deze locaties staat we in verbinding met heel Europa! Voor een optimale werking is het netwerk redundant uitgevoerd. 

Als partner kun je jouw klanten beveiligde en encrypted dataverbindingen aanbieden, die perfect aansluiten bij de behoefte van elk bedrijf. 

VOOR ONZE PARTNERS

Partners van NXTcom® hebben het allemaal.

Neem contact met ons op!

Duurzaam NXT Network netwerk datacenter

Het NXT® Network werkt 100% op groene, duurzame energie uit lokale bronnen.

De datacenters zijn voorzien van koude en warme ruimtes. Dit is gunstig qua energieverbruik en minimaliseert de risico's en verhoogt de veiligheid. Het koelsysteem is voorzien van een laag geluidsniveau, met de modernste ventilatoren, zonder compressoren en zonder koelvloeistof chemicaliën. 

Meer weten over NXT Network

Veilig NXT Network netwerk datacenter

Het NXT® Network is ondergebracht in de drie grootste datacenters in Nederland.

Deze zijn streng beveiligd in meerdere beveiligingszones, enkel toegankelijk met toegangskaart, 360 graden camera's met motion tracking en 24x7 on-site beveiligingspersoneel.

Meer weten over NXT Network

Flexibel NXT Network netwerk datacenter

Het NXT® Network biedt basis inrichting, beveiligde rekken, groothandel suites en toegang tot meer dan 20 grote carriers en internet exchanges in onze Meet-Me-Rooms.

Ons technisch team levert binnen enkele dagen volledige infrastructuur oplossingen dankzij de flexibele opstellingen van het NXT® Network. Optioneel kunnen er private racks geïnstalleerd worden. 

Meer weten over NXT Network
Binnen het NXTcom netwerk gekoppelde partijen in Nederland, België en Duitsland
Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op