SUPERSNEL EN VEILIG ONLINE MET NXT INTERNET

Het snelste internet voor jouw klanten.

NXT® Internet van NXTcom® biedt super professionele dataverbindingen via verschillende koper- en glasvezelnetwerken in Europa! Als partner zorg jij voor het beste internet voor jouw klanten.

WORD OOK PARTNER

NXT® Internet biedt professionele dataverbindingen via verschillende koper- en glasvezelnetwerken. Het complete NXT® Voice portfolio van NXTcom® bestaat uit DSL, glasvezelverbindingen en dataoplossingen via 3G/4G. Zo zijn jouw klanten altijd verzekerd van snel internet. 

Als partner kun je jouw klanten supersnel, veilig en vertrouwd internet aanbieden, die perfect aansluiten bij de behoefte van elk bedrijf.  

VOOR ONZE PARTNERS

Partners van NXTcom® hebben het allemaal.

Neem contact met ons op!

Eigen netwerk NXT Internet data verbinding

Het zeer betrouwbare NXT® Internet wordt vanuit de drie belangrijkste datacenter in Nederland 24/7 beheerd en gemonitord. 

In Nederland wordt NXT® Intermet van NXTcom® beheerd vanuit de drie belangrijkste datacenters in Amsterdam en Rotterdam. Deze datacenters staat in directe verbinding met onze nevenlocaties in België (Brussel) en Duitsland (Frankfurt). Vanuit deze locaties staat we in verbinding met heel Europa! Voor een optimale werking is het netwerk redundant uitgevoerd. 

Meer informatie over NXT Internet

Uitbreiding Net Internet data verbinding

Het NXT® Internet kent geen beperkingen, alleen maar oplossingen. 

Zakelijk internet van NXTcom® is eenvoudig uit te breiden met extra bandbreedte of aanvullende diensten, zoals telefonie of cloud-oplossingen. Het inrichten van een internet verbinding was nog nooit zo eenvoudig. 

Meer informatie over NXT Internet

Hardware Net Internet data verbinding

Een professionele en geconfigureerde router van NXT® Internet.

Ook wordt de bijbehorende hardware geleverd. Bij een supersnelle interverbinding hoort natuurlijk ook een professionele router. Een volledige geconfigureerde router zorgt ervoor dat partners een direct werkend internet leveren op gewenste elke locatie. 

Meer weten over NXT Internet
Binnen het NXTcom netwerk gekoppelde partijen in Nederland, België en Duitsland
Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op