DE BRANCHES VAN ONZE PARTNERS

Partners van NXTcom zijn actief in vele branches.

Partners van NXTcom® zijn gespecialiseerd in diverse branches. Hierdoor is er een breed netwerk aan kennis ontstaan. Bekijk de vele branches waarin onze partners werkzaam zijn.

WORD OOK PARTNER

Partners van NXTcom® hebben ervaring in diverse branches. Zo is er altijd een branche die bij jou past. En daarmee ook altijd een specialist die bij u past. NXTcom heeft een uitgebreid netwerk aan partners. Bekijk welke branches er zijn en neem contact met ons op voor een partner bij u in de buurt. 

Onze specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Legal & Finance ICT

ICT diensten afgestemd op de wensen en behoefte van financiële ondernemingen, dat is wat u kunt verwachten van de NXTcom® partners.

Partners van NXTcom® bieden een totaalpakket van ICT diensten. Met hun specialistische kennis adviseren zij klanten over de vele mogelijkheden die NXTcom® heeft. Datalekken behoren tot het verleden met het volledig encrypted netwerk.

Neem contact met ons op

Industries ICT

Expertise en kennis van alle wensen rondom de Industriele ondernemingen, dat is wat u kunt verwachten van de NXTcom® partners. 

Volledige controle over alle ICT apparaten binnen de industrie omgeving, met de slimme M2M oplossingen van NXTcom® partners.

Neem contact met ons op

Offices

ICT diensten afgestemd op de wensen en behoefte van bedrijven en ondernemingen , dat is wat u kunt verwachten van de NXTcom® partners. 

Vanuit een jarenlange ervaring in de zakelijke markt, is een uniek pakket samengesteld voor de zakelijke gebruiker. Met het NXTcom® pakket dat onze partners bieden, bent u altijd verzekerd van de beste ICT diensten die aansluiten bij uw wensen en behoefte. 

Neem contact met ons op

Libraries

Het totaal pakket van de NXTcom® partners sluit perfect aan bij de veranderde vraag van bibliotheken.

Ontmoetingsplekken waar WiFi en internet geïntegreerd wordt met het uitlenen van leesmateriaal. NXTcom® partners weten waar ze over praten en bieden de beste oplossing op gebied van ICT; speciaal afgestemd op de behoefte van bibliotheken en hun leden.

Neem contact met ons op

Healthcare

NXTcom® partners hebben een jarenlange ervaring met het ontzorgen van zorginstellingen.

Alle diensten sluiten perfect op elkaar aan en bieden veel mogelijkheden. Met een jarenlange ervaring binnen de healthcare branche bieden NXTcom® partners de perfecte oplossing.

Neem contact met ons op

Education

Ook binnen het onderwijs hebben NXTcom® partners jarenlange ervaring met ICT diensten, speciaal voor het onderwijs.

NXTcom® partners begrijpen de toenemende vraag naar sneller internet en betere oplossingen op gebied van ICT. Het diensten portfolio is uitgebreid met een speciaal ontwikkeld, uniek leerlingvolgsysteem.  

Neem contact met ons op

Travel industry

Ervaren branche partners van NXTcom® adviseren en leveren de beste telefooncentrale.

Over de hele wereld wordt er al gebruik gemaakt van het encrypted netwerk van NXTcom®. Callcenters over de gehele wereld profiteren van de kennis van het ICT diensten van de NXTcom® partners.

Neem contact met ons op

Business Parks

NXTcom® partners hebben een jarenlange ervaring binnen de branche en voorzien elke onderneming van een passend advies. 

Door de samenwerking van diverse bedrijven op een bedrijventerrein, is het mogelijk om ICT diensten aan te bieden tegen een zeer scherp tarief. De NXTcom® partners informeren u graag over de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op
Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op