NXTcom zoekt

Word jij onze nieuwe superheld?

Binnendienst medewerker

De binnendienst medewerker werkt gestructureerd aan offertes, orders en verkooptrajecten ter ondersteuning van onze partnermanagers. De binnendienst medewerker is dagelijks verantwoordelijk voor alle benodigde ondersteuning van administratieve en commerciële activiteiten van de NXTcom® partners.  

 

DE ORGANISATIE
NXTcom® is werkelijk The NeXT step in Communication. Het geavanceerde data- en telefonie netwerk is het meest veilige encrypted platform dat er momenteel ter wereld verkrijgbaar is.  NXTcom® levert haar services zoals internetverbindingen, hosted telefonie, installatie en projectmanagement uitsluitend aan resellers en wholesale partners. De unieke MY NXT®online management portal biedt simpel toegang tot een scala aan services die de partners eenvoudig 24/7 tot hun beschikking hebben. 

 

DE FUNCTIE
In deze commerciële rol bied je ondersteuning aan de partnermanagers. Je bent betrokken bij offerte-, order- en verkooptrajecten. Je inventariseert de behoefte van de partners en zorgt ervoor dat er een optimale invulling wordt gegeven aan de wensen. Je zorgt voor een goede telefonische bereikbaarheid van de afdeling. Je zorgt voor een tijdige, accurate en professionele e-mailcorrespondentie. Je zorgt voor tijdige en correcte overdrachtsmomenten en –gegevens naar andere afdelingen binnen de organisatie. Je werkt vanuit ons kantoor in Nistelrode.

 

DE IDEALE BINNENDIENST MEDEWERKER
Je bent commercieel gedreven, resultaatgericht, maar ook integer. Je bent creatief, hebt een proactieve houding, bent representatief en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je bent servicegericht en kan relaties opbouwen en onderhouden. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent full time beschikbaar en je hebt voldoende technisch inzicht om op conceptueel niveau oplossingen te kunnen adviseren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Reageer direct

Ben jij die ervaren topper die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat het ons weten! Neem contact op met Dave Spijker voor meer informatie over de functie. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 088 801 01 01 of stuur een e-mail naar d.spijker@NXTcom.nl.

Stuur direct een e-mail
Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op