WHAT'S NeXT?

Communication solutions for resellers and wholesale.

The NeXT step in Communication

NXTcom® is werkelijk The NeXT step in Communication. Het geavanceerde data- en telefonie netwerk is het meest veilige encrypted platform dat er momenteel ter wereld verkrijgbaar is.

Veiligheid en betrouwbaarheid boven alles. Het NXT® Network is Europees uitgerold en in Nederland aangesloten op de beste carriers en actief vanuit de grootste en belangrijkste datacenters in Amsterdam (Equinix en NIKHEF) en Rotterdam (Smart DC). Vanuit deze belangrijke knooppunten lopen de connecties richting onze buurlanden zoals Engeland, België en Duitsland.

NXTcom® levert haar services zoals internetverbindingen, hosted telefonie, installatie en projectmanagement uitsluitend aan resellers en wholesale partners.

De unieke MY NXT® online management portal biedt simpel toegang tot een scala aan services die de partners eenvoudig 24/7 tot hun beschikking hebben.

Sluit ook aan als NXTcom® partner, neem contact op of maak een afspraak met onze partnermanagers.

  • NXTcom® levert kwaliteit en service.
  • MY NXT®, een persoonlijke 24/7 portal.
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt.
  • We bieden échte support & ondersteuning.
  • Europees dekkend Internet & Telecom netwerk!

De partners van NXTcom

Als reseller en wholesale partner verkoop je het zakelijke portfolio van NXTcom® aan jouw klanten. Ons doel is samen succesvol te zijn, in Nederland en ook wereldwijd. Dit doen we niet alleen met een krachtig portfolio en technisch support, maar ook op commercieel en administratief vlak.

Als NXTcom® partner kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder een online 24/7 portal, een krachtige servicedesk en één aanspreekpunt. 

Wordt ook partner en neem contact met ons op!

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of óók aansluiten?

Communication solutions voor resellers & wholesale

Bel 088 801 01 01

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op