NXTcom NEWS

Overzicht

XRC networks intern overgenomen door NXTcom Artikel

10-04-2017

Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom®die recentelijk van start is gegaan in Nederland, heeft via haar moederorganisatie, de XRC® services group, de netwerkprovider XRC® networks overgenomen en daarmee de diensten toegevoegd aan haar netwerk.

NXTcom® is met haar unieke secure netwerk voor data en telecom afgelopen maand van start gegaan in Nederland.

“Het betreft een interne overname in onze groep, waardoor alle BV’s nu het juiste onderdeel in de gelederen hebben. XRC® networks is in januari 2016 begonnen vanuit een overname van portfolio van Fiberlinq. Door de interne overname worden deze diensten nu direct ondergebracht op de juiste plek binnen NXTcom®,” aldus Dave Spijker, CEO NXTcom®.

NXTcom® zal naast deze interne overname haar pijlen richten op het vergroten van het partnerkanaal en de interne procedures. De unieke MY NXT bestel- en beheerportal maken het voor resellers en wholesale partners zeer eenvoudig om te bestellen en vooral ook te kunnen beheren, want uiteindelijk willen ze ontzorgd worden door hun provider. De portal is nu geheel af en wordt ingezet voor de partners. 

“Onze pijlen zijn daarnaast gericht op de ontwikkelingen rondom Office 365 en daar hopen we snel een groei in te kunnen maken,” vertelt Dave Spijker. “Overnames daaromtrent sluiten we niet uit.”

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op