NXTcom NEWS

Overzicht

XRC ICT group wint award "beste ICT branche specialist Nederland" Artikel

21-11-2017

De XRC ICT Group heeft weer een mooie prijs in de wacht mogen slepen: beste ICT Branche Specialist.

De uitreiking vond afgelopen woensdag plaats in het Zalmhuis in Rotterdam. 
Tijdens deze galaavond van de Telecom Inspirience Awards werd de XRC ICT Group geëerd voor hun specifieke ICT kennis en aanpak van branches.

“Deze prijs is een erkenning voor onze specifieke aanpak, kennis en focus van branches voor onze partners en hun eindklanten”, aldus Dirk van de Ven, Salesmanager XRC ICT Group.

Waar het ooit succesvol begon in de Retail & Horeca branche voor XRC is er door het veranderen van strategie door alleen nog via partners (Resellers & Wholesalers) de markten te bedienen een grote sprong gemaakt in het verbreden van het marktgebied.

We zien dat onze partners, die vaak alleen actief zijn met 1 of 2 onderdelen bij een klant, zoals bijvoorbeeld specifieke software voor een branche, nu ineens meer diensten verkopen bij hun klanten door de ondersteuning van onze branche gerichte ICT concepten. Die “lockin” geeft de partner meer en vooral langere zekerheden en de eindklanten wordt ontzorgt. Eén leverancier voor al hun behoeftes op ICT gebied.

Internet- & Teelcom service provider NXTcom, de 100% dochteronderneming van de XRC ICT Group heeft zichzelf door haar eigen internet- & telecom netwerk binnen een jaar al succesvol gemaakt voor haar partners. Doordat we naast services ook ons eigen distributie bedrijf hebben, Westcomm, met exclusieve hard- en software diensten kunnen we direct de gehele vraagstelling op ICT bedienen en daar merk je ook het verschil met ander providers en toeleveranciers binnen het partnerkanaal.

De hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen is één, maar vooral het meedenken en de kennis is de doorslag voor de partners. NXTcom stopt niet bij het “schuiven van een doos”, maar gaat juist verder door met de partners mee te gaan en ze branche specifiek te ondersteunen. “Wij weten wat er speelt”, aldus Jeroen Kock, sales bij de XRC ICT Group.  Van internet en telefonie, tot aan wifi, beveiliging en cloudservices. We helpen onze partners met het verankeren van services binnen hun branche.

Meer informatie over XRC ICT Group of dochterondernemingen NXTcom en Westcomm kunt u terugvinden op www.xrc.nl, www.nxtcom.nl en www.westcomm.nl

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op