NXTcom NEWS

Overzicht

XRC ICT Group tikt 11 jaar aan Artikel

01-06-2018

De XRC ICT Group bestaat vandaag op de kop af 11 jaar.

Wat begon in de zomer van 2007 met een ideetje om retailers te gaan ontzorgen met ICT services is uitgegroeid tot een volwassen totaal service organisatie met complementaire dochterondernemingen onder haar paraplu zoals XRC services, de direct sales specialisten in de retail- & horeca branche. NXTcom, de internet- & telecom service provider voor resellers met een geheel eigen netwerk in Europa en vooral met haar unieke telefonie platform, NXTvoice. Daarnaast ook XRC concept, de software ontwikkelingstak binnen de groep. Vooral ontwikkelingen zoals de software ontwikkeling voor de Europese grensbewaking zijn huzarenstukjes binnen de groep. Ook Westcomm is de afgelopen jaren bijgevoegd als exclusieve hard- & software distributeur van merken zoals bintec en Wirewin.

Doelstellingen voor de komende jaren zijn o.a. de sterk aangetrokken economie te bedienen door te groeien en investeren in kennis, kunde en mensen.

Om deze versnelde groei te kunnen realiseren wordt er gekeken naar overnames of fusies om complementaire aanvullende bedrijven te vinden die het motto van de groep alleen maar verstreken: ‘Samen bereiken waar we alleen niet toe in staat zijn’.

Deze groei zal binnen enkele maanden haar beslag krijgen aldus de directie van de XRC ICT Group.

Op naar 20 jaar XRC ICT Group.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op