NXTcom NEWS

Overzicht

WestComm Distributie toegevoegd aan NXTcom Artikel

27-03-2017

Door de overname van Master Distributeur WestComm® door Europese ICT dienstverlener XRC® services group heeft dochteronderneming NXTcom® er een distributie kanaal bij gekregen. NXTcom®, die recentelijk als Internet Service Provider ook in Nederland is gestart, doet daarmee hun eerste overname in Nederland.

WestComm® is al jaren actief als distributiebedrijf met unieke producten en diensten die zij als Master Distributeur voor de Benelux exclusief verkopen.

“WestComm® heeft de afgelopen jaren een unieke positie opgebouwd in het ICT landschap door distributie ‘plus plus’ te leveren,” aldus Ed de Wilde van WestComm®. “Met plus plus bedoel ik mee dat wij niet zomaar een doos schuiven, maar juist de technische knowhow en ondersteuning bieden waar een reseller echt op zit te wachten. Snelheid in reactie en levering in combinatie met persoonlijk contact en de juiste ondersteuning. Door exclusieve distributie te voeren van merken zoals het oerdegelijke Duitse bintec-elmeg voor networking en Wirewin voor netwerkbekabeling hebben we bijvoorbeeld al een groot aandeel in de markt kunnen opbouwen bij ICT bedrijven die hoge kwaliteit willen bieden naar hun eindklanten.”

“De overname is een strategische stap om de dienstverlening van de XRC® services group nog verder te optimaliseren richting onze partners, wholesale en resellers,” aldus Dave Spijker, CEO XRC® services group. “Het is bekend dat XRC® op overname pad is in de markt en we oriënteren ons dan ook alleen maar op toegevoegde waarde om het unieke karakter van de bedrijven die onder de XRC® services group vallen nog meer complementair maken. WestComm® past uitstekend bij de strategie die NXTcom® als Internet & Telecom Service Provider heeft richting ons partnerkanaal. Door de toevoeging vullen we nu echt het complete plaatje waar onze partners behoefte aan hebben richting hun eindklanten. ‘One stop shopping’ dus.”

WestComm® zal samen met Internet Service Provider NXTcom® de resellers en partners bedienen. De focus ligt op branchegericht aanpakken van de ICT markt met partners door slimme concepten.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op