NXTcom NEWS

Overzicht

Uniek bintec portfolio inzetbaat bij nieuw WiFi4EU     Artikel

08-06-2017

Het Europees Parlement, de Europese Raad en de Europese Commissie zijn vorige week akkoord gegaan met het WiFi4EU-initiatief. Dat betekent dat er subsidie komt voor gratis wifi-hotspots op diverse openbare plekken in Europa.

Het Parlement, de Raad en de Commissie zorgen dat er 120 miljoen euro vrijkomt om te besteden aan het project. 6.000 tot 8.000 gemeenten in Europa moeten volgens het plan hotspots krijgen op onder meer openbare pleinen, parken en ziekenhuizen. Lokale autoriteiten kunnen zich in de toekomst aanmelden voor subsidies voor de aanleg hiervan.

“NXTcom®, dé Internet en Telecom Service Provider biedt een betrouwbare oplossing voor de gratis WiFi hotspots,” aldus Dirk van de Ven, partnermanager bij NXTcom®. “Met ons unieke bintec portfolio en branche gerichte aanpak bieden wij onze partners dé ideale oplossing voor elke situatie en klant.”

De communicatie oplossingen uit het bintec portfolio combineren op grote schaal de mogelijkheid om WiFi systemen met krachtige routing, VPN- en draadloze netwerkfuncties te beheren én te ondersteunen.

“NXTcom® werkt uitsluitend met partners in de BeNeLux,” vervolgt Dirk van de Ven. “Partners kunnen rekenen op een professionele ondersteuning en gedegen advies voor hun cases en klanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.”

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op