NXTcom NEWS

Overzicht

NXTcom treedt in de voetsporen van Deutsche Telekom Artikel

16-05-2017

PSTN en ISDN diensten verdwijnen, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn over te stappen naar IP diensten. De internet verbindingen van NXTcom®, gecombineerd met de ALL-IP routers van bintec elmeg, bieden de perfecte oplossing.

PSTN en ISDN zijn relatief dure diensten. De laatste jaren zijn de tarieven voor telefonie door de goedkopere en veelzijdigere VoIP-telefonie sterk gedaald. Omdat de tarieven voor ISDN nog relatief hoog zijn, neemt het gebruik van deze diensten in Nederland steeds sterker af.

Naast het gebruik van ISDN voor telefonie wordt dit nog gebruikt voor datadiensten als alarm- en pinsystemen. Maar ook op deze gebieden is internetprotocol (IP) een volwaardig alternatief geworden.

KPN heeft onlangs aangekondigd de PSTN en ISDN-diensten te beëindigen. Mogelijk maakt uw organisatie nog gebruik van deze diensten. Mocht dit het geval zijn, dan dient u de juiste maatregelen te treffen.

Het overstappen van ISDN naar VoIP biedt grote voordelen. Het platform wordt standaard geleverd met vele functionaliteiten zoals wachtrijen, doorschakelingen, menu’s, voicemail en veel meer. Investeren in een nieuwe telefooncentrale is uiteraard niet nodig.

Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom® biedt beveiligde en encrypted internetverbindingen op haar eigen netwerk aan. Evenals Deutsche Telekom maakt NXTcom® gebruik van de ALL-IP router van bintec elmeg.

“We zijn trots dat wij dankzij Deutsche Telecom de ALL-IP routers in de BeNeLux markt hebben kunnen introduceren,” aldus Alexander Lopez, CEO bintec elmeg. “De ALL-IP router is een toekomstbestendige communicatie oplossing wat naast hoge prestaties ook volledige ondersteuning biedt aan IP technieken.”

“De apparatuur van bintec elmeg sluit perfect aan bij de dataverbindingen van NXTcom®,” vertelt Dave Spijker, CEO NXTcom®. “Alle internetdiensten waaronder alarm-, pinsystemen en VoIP worden aangesloten op één apparaat.” Verder is deze apparatuur zelfs geschikt voor analoge toepassingen zoals een faxapparaat, deurintercom én eventueel (goederen)liften.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op