NXTcom NEWS

Overzicht

Mike Noorbeek toegetreden tot de nieuwe directie XRC ICT Group Artikel

24-04-2018

Per direct is Mike Noorbeek toegetreden tot de nieuwe directie van de gehele XRC ICT Group. Mike is daarmee verantwoordelijk voor alle operations zaken binnen de gehele groep. Mike Noorbeek was al verantwoordelijk voor alle web- en development onderdelen binnen XRC concepts, de software tak binnen de XRC ICT Group. 

“De afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen van een software ontwikkelaar naar een totaal persoon en daarbij zijn de door mij persoonlijk gemaakte stappen binnen de groep een logische volgende stap in mijn carrière. De XRC ICT Group is volwassen geworden en is door zijn totaalpakket aan bedrijven toe aan een andere wijze van aansturing. We zien dat het direct sales kanaal waar XRC services groot in is geworden in de Retail- & Horeca branche gestaag blijft groeien. Natuurlijk zijn daar verschuivingen, want de Retailbranche heeft het nog steeds moeilijk, maar we zien een lichte groei. Ook aan de software ontwikkelingskant binnen XRC concepts hebben we stappen gemaakt. Daar is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel eigen ERP pakket, dat nu over de BV’s heen wordt gebruikt en inzetbaar is voor de eindklanten van onze partners. Een pluim voor mijn ontwikkelingsteam. Zij hebben gezorgd dat de Europese grensbewaking in alle landen nu gebruik maakt van onze e-learning software die wij ontwikkeld hebben in een game voor de gebruikers. Dit project is werkelijk iets om zeer trots op te zijn met ruim 500.000 gebruikers. Ook het vele werk en de ontwikkeling van de afgelopen 2 jaar die heeft gezeten in ons geavanceerde internet- & en telcommunicatie netwerk in de landen is nu vrijwel afgerond. Het inrichten van de datacenters en de Wholesale interconnects met bekende landelijke providers zoals KPN, Tele2 of zelfs lokale initiatieven was operationeel ‘a hell of a job’ waarbij er veel gepiep en gekraak is geweest in de netwerken. Operationeel heeft dit veel energie gevraagd van onze gehele organisatie. Daarnaast ‘even’ een hosted communicatieplatform laten ontwikkelen met wereldwijde inzetbaarheid is echt gekkenwerk geweest operationeel. NXTvoice, het Unified communicatie platform dat partners (resellers) nu bij NXTcom inkopen voor hun eindklanten is werkelijk uniek, maar heeft echt druk gelegd op de organisatie. Ik heb daar veel van geleerd als operationeel verantwoordelijke. We  zijn nu begonnen aan ons laatste ‘kindje’ in de groep, distributie bedrijf Westcomm waar we unieke distributie rechten in hebben van ISDN vervangers zoals Bintec en Wirewin. Die tak zullen we operationeel ook dienen om te buigen naar een geoliede ‘fabriek’. Gelukkig nog genoeg te doen dus. Er staan ook heel wat vacatures open momenteel die wij dienen in te vullen met de juiste mensen. Uiteindelijk doen we het namelijk niet alleen, maar met elkaar” aldus Mike.

De gehele XRC ICT Group is recentelijk verhuisd naar haar nieuwe hoofdkantoor in het Brabantse Nistelrode en heeft daar al haar bedrijfsonderdelen ondergebracht in een werkelijk prachtige inspirerende omgeving die de termen passie, innovatie en betrokkenheid in de ICT een eer aandoet.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op