NXTcom NEWS

Overzicht

Europese provider NXTcom gaat strijd aan met RoutIT Artikel

14-03-2017

Europees Internet Service Provider NXTcom® is 13 maart 2017 officieel in Nederland van start gegaan met haar Reseller en Wholesale services voor ICT bedrijven.

NXTcom® is met haar unieke beveiligde netwerk voor data en telecom nu ook van start gegaan in Nederland. Hiermee is er dus een geduchte concurrent op de ICT markt voor partijen zoals RoutIT.

“Wij denken dat er genoeg markt vrij is in Nederland om naast bestaande Reseller en Wholesale partijen zoals RoutIT en Voiceworks, een ander soort partnerkanaal te realiseren,” aldus Dave Spijker, CEO NXTcom® Nederland. “NXTcom® heeft zich ontwikkelt als aanbieder van internet- en telecomdiensten naar een totaalaanbieder van online werkplekdiensten in strategische landen in Europa. NXTcom® realiseert  productiviteitsverbetering bij partners en hun eindklanten door het aanbieden van innovatieve werkplekdiensten. Meedenken met de partner, die actief is binnen de ICT en beveiligingsbranche, is daarmee een speerpunt van de organisatie. De onderneming vertaalt en integreert nieuwe mogelijkheden van Cloud Providers richting partner-klanten, tegen de beste voorwaarden en met de juiste ondersteuning.”

“Zo wil NXTcom® de beste Cloud Service Integrator voor het MKB in Europa worden. De stap die nu gezet is in Nederland is een belangrijke footprint,” vertelt Dave Spijker. “Nederland is nog altijd een vooroplopend en vooral groeiland op ICT gebied en we zien dat er momenteel ook ruimte is ontstaan in de markt, doordat bepaalde concurrenten zijn overgenomen door o.a. KPN zoals RoutIT. Partners voelen zich genoodzaakt verder te kijken. NXTcom® zal mede inspringen op die behoefte en zorgen voor zelfs andere alternatieven.”

Er zullen de komende maanden strategische overnames worden gedaan om onder andere het unieke beveiligde encrypted data- en telefonienetwerk verder uit te breiden. Daarnaast zullen er belangrijke spelers binnen de Wholesale markt worden overgenomen om ook het snelgroeiende afzetkanaal nog beter te kunnen bedienen.

NXTcom® biedt beveiligde en encrypted internetverbindingen via DSL, glasvezel of straalzenders op haar eigen netwerk aan. Dat is uniek binnen het Reseller en Wholesale kanaal. Data en telefonie binnen één echt beveiligd netwerk waarbij open standaarden worden vervangen door encrypted verzenden van gegevens. Dit biedt de juiste benodigde veiligheid waar eindklanten van onze partners behoefte aan hebben.

NXTcom® is een Europese service verlener die zich heeft gespecialiseerd in Internet connectivity, telecom en cloud services. Projectmanagement en installatie services kunnen ook worden verzorgd voor de partners. NXTcom® werkt uitsluitend met partners en bedient daarmee geen eindklanten.

Meer informatie over NXTcom® in Nederland kunt u vinden op www.NXTcom.nl

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op